Hos Chndesign.no finner du grafisk design og illustrasjoner.
L

Meny

HEISANN!

Så hyggelig at du stakk innom!

HEI!

Er en engasjert og fleksibel grafisk designer med stor motivasjon som ønsker en kreativ og variert hverdag. Fremstår som en effektiv og idèrik designer som brenner for å få til et godt design for ulike kunder, enten det er i team eller selvstendig arbeid. Har bred erfaring ved bruk av adobeprogrammene i ulike arbeidsoppgaver, samt ferdiggjøring av filer før trykking og produksjon. Som person vil jeg nok beskrives som strukturert, fleksibel og serviceinnstilt, da dette har vært helt nødvendig i mine tidligere roller.

 

Bachelor i Grafisk design ved NTNU i Gjøvik

Begynte på min bachelor i grafisk design august 2014 og hadde avgangsutstilling juni 2018. I løpet av disse årene hadde vi både praktiske og teoretiske emner hvor vi fordypet oss i Typografi, historie, veifinning, emballasjedesign, informasjonsarktiektur, redesign av avis og bøker, redakjsonelt design etc. Til slutt laget jeg en bachelorbok i A3 format hvor jeg samlet ti av mine arbeider og prosjekter som jeg hadde jobbet med i studietiden, både individuelt arbeid og gruppearbeid.

 

Kurs i samarbeid med Aller Media

Var så heldig å bli utvalgt til et stipendiat av Allerfonden hvor jeg og en medstudent fra NTNU fikk dra til Rochester Institute of Technology, dette var på bakgrunn av våre Bachelor oppgaver. Vi reiste sammen med to danske studenter som hadde akkurat fullført sine bacheloroppgaver, èn norsk ansatt ved Aller Media og èn svensk som var ansatt hos den svenske Aller Media avdelingen i Stockholm. Kurset varte i fjorten dager og omhandlet fremtidens teknologi og hva som kommer til å bli viktig for et grønnere miljø og innovasjon.  Vi hadde undervisning ved skolen, reiste på ulike avdelinger ved skolen og hadde utflukt til et av verdens største trykkerier.